KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Gazetka Przedszkolna

Drodzy Rodzice,

Zapraszamy do lektury kolejnego numeru Gazetki Przedszkolnej „Ósemeczka”. W tym wydaniu Dzieci i Państwo znajdzieci:
- wiersz
e
- propozycje jak przygotować piknik

- zagadki
- rady dla dzieci jak bezpiecznie spędzić wakacje
- zadania dla przedszkolaka

Zachęcamy do czytania naszej gazetki wspólnie z dzieckiem.

Rok szkolny 2019/2020

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - czerwiec 2020

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - kwiecień 2020

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - luty-marzec 2020

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - grudzień 2019

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - październik 2019

Rok szkolny 2018/2019

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - czerwiec 2019

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - kwiecień 2019

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - luty 2019

 GAZETKA PRZEDSZKOLNA - grudzień 2018

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - październik 2018

Rok szkolny 2017/2018

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - czerwiec 2018

GAZETKA PRZEDSZKOLNA - kwiecień 2018

GAZETKA PRZEDSZKOLNA luty 2018

GAZETKA PRZEDSZKOLNA grudzień 2017