KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Żabki

DRODZY RODZICE!

Nasze przedszkole bierze udział w konkursie „Czyściochowe Przedszkole” dla przedszkoli w całej Polsce organizowanego przez firmę Rossmann w ramach programu Rossnę! Junior. W konkursie „Czyściochowe Przedszkole” 100 przedszkoli może wygrać kartę podarunkową do drogerii Rossmann o wartości 500 zł, umożliwiającą zakup produktów higienicznych na potrzeby przedszkola. Prosimy o wsparcie przedszkolaków poprzez oddawanie codziennie głosu do dnia 30 czerwca. Głosować mogą uczestnicy programu Rossnę! Junior. Należy dołączyć do programu Rossnę! Junior w aplikacji mobilnej Rossmann PL. Więcej informacji o programie Rossnę! Znajdą Państwo na stronie: https://www.rossmann.pl/rossne.

By oddać głos należy odwiedzić stronę o adresie podanym poniżej i na samym dole strony uzupełnić wymagane pola i zagłosować:

https://www.rossmann.pl/czysciochowo?voivodeshipId=3&districtId=348&communeId=1435&fbclid=IwAR0UWbQQQ0fC4FKuVGKLljeL_bhu9Z4DL2EGOC-lT2De82LVf9_baRVHwlI

lub wystarczy wejść na stronę poniżej i zagłosować:

https://www.rossmann.pl/czysciochowo/miejskie-przedszkole-nr-8-w-zgierzu,4428

Drodzy Rodzice, w związku na ograniczone funkcjonowanie naszej placówki spowodowane zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19, każda z grup przedszkolnych ma utworzoną służbowa pocztę e-mail w celu szybkiej i łatwej komunikacji z Państwem. Bardzo prosimy o przesłanie na wskazany poniżej adres, maila jednego z rodziców, gdzie w treści będzie uwzględnione: imię i nazwisko dziecka i rodziców. . Zwracamy szczególną uwagę, że jest to poczta służbowa, z której będziemy wysyłać do Państwa tylko ważne informacje.

grupa 2 Żabki:zabkamp8zgierz@op.pl

Witam serdecznie moje kochane Żabki i ich Rodziców.

Dla uatrakcyjnienia czasu jaki spędzacie w domach będę umieszczała propozycję zabaw, opowiadań, wierszy, kart pracy, kolorowanek , adresy stron internetowych itp.  Zachęcam do lektury i wspólnych zabaw z dziećmi.  .

Życzę wszystkim przede wszystkim zdrowia,
Serdecznie pozdrawiam,
Agnieszka Głowacka

Szanowni Państwo, w związku z nadzwyczajną sytuacją grupa MAC Edukacja, chcąc usprawnić pracę zdalną z dziećmi, oddaje do dyspozycji cyfrowa wersję podręczników i zeszytów ćwiczeń.
Do zabaw z dzieckiem zachęcamy do korzystania z cyfrowych publikacji, zarazem podkreślając, że ten sposób realizacji proponowanych zadań dla dzieci, jest dla osób chętnych.
Szukając potrzebnej publikacji wchodzicie Państwo na stronę internetową www.mac.pl/publikacje, następnie wybieracie „Wychowanie Przedszkolne”, a tam odpowiedni cykl dla naszych przedszkolaków:
dzieci 4-letnie – „Nowe przygody Olka i Ady”
dzieci 5-letnie – „Nowe przygody Olka i Ady”

Propozycja zabaw z dnia 30.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 123 - Żaki

Propozycja zabaw z dnia 29.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 122 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 26.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 121 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 26.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw ne 120 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 25.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 119 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 25.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 118 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 24.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 117 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 24.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 116 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 23.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 115 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 23.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 114 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 22.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 113 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 22.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 112 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 19.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 111 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 19.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 110 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 18.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 109 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 18.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 108 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 17.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 107 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 17.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 106 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 16.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 105 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 16.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 104 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 15.06.2020r.,Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 103 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 15.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 102 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 12.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 101 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 10.06.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 100 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 10.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 99 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 09.06.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 98 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 09.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 97 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 08.06.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 96 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 08.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 95 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 05.06.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 94 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 05.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 93 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 04.06.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 92 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 04.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 91 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 03.06.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 90 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 03.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 89 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 02.06.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 88 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 02.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 87 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 01.06.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 86 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 01.06.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 85 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 29.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 84 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 29.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 83 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 28.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 82 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 28.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 81 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 27.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 80 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 27.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 79 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 26.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 78 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 26.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 77 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 25.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 76 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 25.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 75 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 22.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 74 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 22.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 73 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 21.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 72 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 21.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 71 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 20.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 70 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 20.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 69 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 19.05.2020r., Agnieszka Głowacka

 Propozycja zabaw nr 68 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 19.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 67 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 18.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 66 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 18.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 65 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 15.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 64 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 15.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 63 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 14.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 62 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 14.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 61 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 13.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 60 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 13.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 59 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 12.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 58 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 12.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 57 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 11.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 56 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 11.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 55 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 08.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 54 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 08.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 53 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 07.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 52 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 07.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 51 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 06.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 50 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 06.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 49 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 05.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 48 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 05.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 47 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 04.05.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 45 - Żabki

Drogie Żabki, dziś mam dla Was miłą niespodziankę. Gdybyśmy byli w przedszkolu poznalibyście nową Panią, Elżbietę Andrzejczak. Na chwilę obecną Pani Ela, podobnie jak ja, będzie proponowała Wam ciekawe zabawy, a po powrocie do przedszkola poznacie ją osobiście. Serdecznie witamy Panią Elę w naszej grupie wesołych Żabek.

Propozycja zabaw z dnia 04.05.2020r., Elżbieta Andrzejczak

Propozycja zabaw nr 46 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 30.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 43 - Żabki

Propozycja zabaw nr 44 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 29.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 42 - Żabki

Żabki przypominam o codziennej gimnastyce. Proszę powtórzcie ćwiczenia, które zaproponowałam Wam w poniedziałek

Propozycja zabaw z dnia 28.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 41 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 27.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 38 - Żabki

Propozycja zabaw nr 39 - Żabki

Propozycja zabaw nr 40 - Żabki:
Żabki czas na odrobinę rozciągnięcia swojego ciała. Tym razem nietypowo, zapraszam do wykonywania ćwiczeń "Joga dla dzieci"

JOGA DLA DZIECI - rozwój psychomotoryczny i emocjonalny dziecka - Bajka terapeutyczna o kotku

Propozycja zabaw z dnia 24.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 37 - Żabki

Jak rozmawiać z dziećmi o koronawirusie? - propozycje dla dzieci i rodziców

Propozycja zabaw z dnia 23.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 36 - Żabki

Żabki przypominam o codziennej gimnastyce. Proszę powtórzcie ćwiczenia, które zaproponowałam Wam w poniedziałek.

Propozycja zabaw z dnia 22.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 34 - Żabki

Propozycja zabaw nr 35 - Żabki

Zapraszam do obejrzenia kolejnego odcinaka spotkania z Teatrem Tak

Teatr Tak TV - Recyklingowa Orkiestra

Propozycja zabaw z dnia 21.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 32 - Żabki

Propozycja zabaw nr 33 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 20.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 30 - Żabki

Propozycja zabaw nr 31 - Żabki:
Żabki czas na rozruszanie  naszych kości!!! Zapraszam do wykonywania ćwiczeń razem z Pipi:

Rozgrzewka z Pipi

Aktywna zabawa z Pipi i Myszką Minnie

Propozycja zabaw z dnia 17.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 28 - Żabki

Propozycja zabaw nr 29 - Żabki - Bajka "Wojtek i maseczki"

Żabki przypominam o codziennej gimnastyce. Proszę powtórzcie ćwiczenia, które zaproponowałam Wam w środę.

Propozycja zabaw z dnia 16.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 27 - Żabki

Żabki przypominam o codziennej gimnastyce. Proszę powtórzcie ćwiczenia, które zaproponowałam Wam w środę.

Propozycja zabaw z dnia 15.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 25 - Żabki

Propozycja zabaw nr 26 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 14.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 24 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 10.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Życzenia Wielkanocne

Propozycja zabaw nr 23 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 09.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 21 - Żabki

Żabki przypominam o codziennej gimnastyce. Proszę powtórzcie ćwiczenia, które zaproponowałam Wam wczoraj.

Propozycja zabaw nr 22 - Żabki - dla chętnych Żabek

Propozycja zabaw z dnia 08.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 19 - Żabki

Propozycja zabaw nr 20 - Żabki

Zapraszam zainteresowane dzieci do obejrzenia kolejnego odcinka Teatru Tak TV:

TEATR TAK TV - "MAMY TĘ MOC"

Propozycja zabaw z dnia 07.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 17 - Żabki

Propozycja zabaw nr 18 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 06.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 16 - Żabki

Zakładamy hodowlę rzeżuchy - propozycja dla zainteresowanych dzieci

Propozycja zabaw z dnia 03.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 15 - Żabki

Drogie Żabki dobrze wiem, że macie w sobie dużo energii, więc zapraszam Was do zabawy "Taniec połamaniec". Życzę dużo radości podczas tego tańca.
Link zamieszczam poniżej:

"Taniec połamaniec" - zabawa ruchowa

Propozycja zabaw z dnia 02.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 14 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 01.04.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 13 - Żabki

 Zapraszam Żabki do obejrzenia kolejnego odcinka TAK TV.

TAK TV ODCINEK 4 "IJO U HAHA" 

Propozycja zabaw z dnia 31.03.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 12 - Żabki

Propozycja zabaw nr 11 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 30.03.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 10 - Żabki

Zapraszam Was Żabki na ćwiczenia gimnastyczne. Drodzy Rodzice cztery linki zamieszczone poniżej stanowią cały zestaw ćwiczeń.

Rozgrzewka

1. Zestaw ćwiczeń gimnastycznych

2. Zestaw ćwiczeń gimnastycznych

3. Zestaw ćwiczeń gimnastycznych

Propozycja zabaw z dnia 27.03.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 9 - Żabki

Propozycja zabaw nr 8 - Żabki

Zapraszam Was Żabki na ćwiczenia gimnastyczne:

Rozgrzewka

Zestaw ćwiczeń gimnastycznych

Zakładamy wiosenną hodowlę - dla chętnych

Wiosenna hodowla

Propozycja zabaw z dnia 26.03.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 7 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 25.03.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 6 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 24.03.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 4 - Żabki

Propozycja zabaw nr 5 - Żabki

Propozycja zabaw z dnia 23.03.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 3 - Żabki

Poniżej proponuję zabawę plastyczną dla chętnych dzieci "Żabka dla Żabek". Proszę Rodziców o zapoznanie się z instrukcją wykonania papierowej żaby i przekazanie jej dzieciom. Propozycje podzieliłam na dzieci starsze i młodsze, jednak jeśli uznacie Państwo, że młodsze dziecko poradzi sobie z trudniejszą wersją to zapraszam do działania. Miłej zabawy!
(źródło: https://www.kredkauczy.pl/wycinanki-i-szablony)

Żabka dla Żabek - 4 latki

Żabka dla Żabek w kolorze - 5 latki

Żabka dla Żabek do pokolorowania - 5 latki

Zapraszam do wspólnej zabawy rytmicznej "GĄSIENICE BASI"" (źródło: facebook)

Zabawa rytmiczna - "GĄSIENICE BASI"

Propozycja zabaw z dnia 20.03.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 2 - Żabki

Zapraszam do wspólnego tańca "Ręce w górę" (źródło: facebook)

Taniec "Ręce w górę"

Zapraszam do obejrzenia kolejnego odcinaka spotkania z Teatrem Tak (źródło: facebook Teatr Tak)

TAK TV - ODCINEK 3 "IGŁA"

Propozycja zabaw z dnia 18.03.2020r., Agnieszka Głowacka

Propozycja zabaw nr 1 - Żabki

Kochane Dzieci i Rodzice zapraszam Was do oglądania,  a także aktywnego udziału w zabawach z aktorami Teatru Tak .
Życzę miłego oglądania, a przede wszystkim wspaniałej i radosnej zabawy z aktorami Teatru Tak.

Serdecznie Was pozdrawiam

Agnieszka Głowacka

TAK TV - ODCINEK 1 "ŻABARABA"

TAK TV - ODCINEK 2 "KOLANKO KOLANKO"

TEATR TAK zaprasza do muzyczno-turystycznej podróży swoimi ciuchajkami